Álláslehetőség a debreceni MTA-DE Lendület Vegetáció- és Magbank Dinamikai Kutatócsoportjában

 

Talpraesett és lelkes jelentkezőt keresek kutatói asszisztens munkakörbe a most induló debreceni MTA-DE Lendület Vegetáció- és Magbank Dinamikai Kutatócsoportba, augusztus 1-i kezdéssel.

A csoport fő kutatási területe a magbank, magterjedés és megtelepedési dinamika vizsgálata. A kutatói asszisztens feladata a terepi, üvegházi és laboratóriumi vizsgálatokban való aktív részvétel, valamint részvétel a csoport adminisztrációjával kapcsolatos feladatokban. Olyan jelentkezőt keresek, aki talpraesett, jól feltalálja magát új feladatkörökben is és megbízható, precíz munkájával a kutatócsoport mindennapi működését segíti. Az új munkatárs egy lelkes és fiatal csapathoz csatlakozna és munkája során kiváló tapasztalatokat szerezne a növényökológiai kutatási módszerekkel kapcsolatban.

Előnyt jelent, de nem feltétel: biológus diploma (vagy más hasonló végzettség), angol nyelv ismerete, botanikai ismeretek, B típusú jogosítvány.

Munkavégzés helye: Debrecen

Bérezés a közalkalmazotti bértábla alapján

Kezdés: 2019. augusztus 1., a kinevezés először 1 évig tart, összesen 5 évig hosszabbítható.

Kérem az érdeklődőket, hogy önéletrajzot és rövid bemutatkozó levelet küldjenek ide: Valkó Orsolya (valkoorsi@gmail.com). További információ ugyanitt.